Besloten is de dienstverlening in het stadhuis Beemster nog niet voort te zetten. U kunt digitaal een afspraak maken voor de aanvraag van een rijbewijs, identiteitskaart en paspoort, voor overige afspraken belt u met 0299 - 452 452.

Over het coronavirus in Beemster en Purmerend

Informatie voor ondernemers

Digitale Nieuwsbrief

Blijft u graag op de hoogte van nieuwsberichten van de gemeente Beemster? Geef u dan snel op voor de digitale nieuwsbrief. Dit kan heel gemakkelijk via deze link aanmelden e-mailnieuwsbrief.

Wanneer u zich inschrijft voor de digitale nieuwsbrief, ontvangt u eens per maand een samenvatting van allerhande nieuws. Denk hierbij aan informatie over wegwerkzaamheden, evenementen, raads- en commissievergaderingen, maar ook over gemeentelijke besluiten en projecten.

Voorlopig is het de bedoeling de digitale nieuwsbrief één keer per maand te verzenden. Mocht de actualiteit het vragen, dan kan de gemeente altijd een extra editie met het laatste nieuws versturen.

Aanmelden? Het is makkelijk!

Als u zich nu opgeeft, dan ‘valt’ de eerstvolgende nieuwsbrief in uw digitale brievenbus. Meld u snel en eenvoudig aan via deze link aanmelden e-mailnieuwsbrief.

Laatste nieuwsbrief