WOZ-waarden woningen Beemster openbaar

U kunt nu ook voor Beemster de WOZ-waarde van een woning opzoeken en vergelijken via de landelijke site woz-waardeloket.nl. Purmerend was al eerder opgenomen in het woz-waardeloket.

Tot voor kort kon u alleen de WOZ-waarde van uw eigen woning vinden via MijnOverheid. Nu kunt u de WOZ-waarde van woningen opzoeken en vergelijken met die van andere woningen of bijvoorbeeld de waarde van een woning die u misschien wilt kopen of huren. Op dit moment krijgt u de WOZ-waarden van 1 januari 2015 te zien. Als in 2017 de WOZ-waarden van 1 januari 2016 bekend zijn, komen deze cijfers erop te staan.

Welke gegevens kunt u er vinden?

Op de website vindt u naast de WOZ-waarde ook een aantal basisgegevens zoals het bouwjaar, de gebruiksoppervlakte en een kaart of luchtfoto. Andere gegevens als de eigenaar, het taxatierapport of de verkoopprijs zijn niet via de landelijke site te vinden.

Het gaat voorlopig alleen om de WOZ-waarde van woningen en bijvoorbeeld niet van bedrijfspanden. Het is niet mogelijk om grote hoeveelheden WOZ-waarden op te vragen.