HET GEMEENTEBESTUUR VAN BEEMSTER BEDANKT IEDEREEN DIE EEN STEENTJE BIJDRAAGT IN DEZE MOEILIJKE TIJD!

Lees meer over het coronavirus in Purmerend en Beemster

Informatie voor ondernemers

U kunt op dit moment niet langskomen en geen afspraken maken. Wij willen vanwege het coronavirus het bezoek aan het stadhuis zoveel mogelijk beperken.

Bekijk hier hoe u wel in contact kunt komen en zaken kunt regelen met de gemeente

Visit Beemster

Visit Beemster staat voor historie, cultuur, erfgoed, landschap, stolpboerderijen, forten, koeien en kaas; het merk van Stichting Promotie Beemster Werelderfgoed.

In deze stichting werken (recreatieve) Beemster ondernemers, de lokale overheid en een aantal culturele organisaties uit de Beemster samen aan de promotie van UNESCO Werelderfgoed Droogmakerij de Beemster. En met succes. Ieder jaar komen er meer bezoekers naar De Beemster. Voor een kort bezoek, een weekend weg of een vakantie.

Deze bezoekers komen niet vanzelf. Met een goede mix van de juiste promotiemiddelen brengt het team achter VISIT Beemster het Werelderfgoed de Beemster onder de aandacht bij relevante doelgroepen. Dit doen zij in samenwerking met de andere promotieorganisaties in Laag Holland, de andere werelderfgoederen in Nederland en landelijke organisaties als VVV Nederland en NBTC.

Meer weten? Stuur een e-mail naar info@visitbeemster.nl. Bekijk de website en abonneer je op de digitale nieuwsbrief van VISIT Beemster om op de hoogte te blijven over de projecten en campagnes van VISIT Beemster en andere relevante ontwikkelingen.

Daarnaast is VISIT Beemster actief op Facebook en Instagram.