Om het bezoek aan het stadhuis zoveel mogelijk te beperken werken we alleen op afspraak.
U kunt digitaal een afspraak maken voor de aanvraag van een rijbewijs, identiteitskaart en paspoort, voor overige afspraken belt u met 0299 - 452 452.

Over het coronavirus in Beemster en Purmerend

Informatie voor ondernemers

Vier vrijwilligers van het jaar 2013

De gemeente Beemster heeft voor de zevende keer de ‘Beemster Vrijwilligersprijs’ uitgereikt.

Dit jaar zijn vier vrijwilligers in het zonnetje gezet. Voor het eerst is er geen 'vrijwilliger van het jaar' gekozen, aangezien de gemeente van mening is dat al het vrijwilligerswerk van grote en gelijke waarde is voor Beemster.

De prijs is tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst aan de vier vrijwilligers uitgereikt en richt zich op de ‘onzichtbare vrijwilliger’. Het terrein waarop vrijwilligerswerk wordt verricht, is zeer breed. Van sport en cultuur tot zorg. In georganiseerd of individueel verband worden in Beemster vele voorzieningen in stand gehouden door de inzet van een groot aantal vrijwilligers.

De vier vrijwilligers die tijdens de nieuwjaarsreceptie in het zonnetje zijn gezet, zijn de vier vrijwilligers van het kwartaal die in 2013 in Binnendijks aan inwoners van Beemster zijn gepresenteerd. Vrijwilliger van het eerste kwartaal is de heer Gerard Roelofsen. Hij is onder meer actief als verkeersregelaar in Beemster. De vrijwilliger van het tweede kwartaal is de heer Poul Doets, voorzitter van Onder de Linden. Vrijwilliger van het derde kwartaal is mevrouw Lies Mulder- Krap, die onder meer vrijwilligerswerk verricht voor Het Nut. En de vrijwilliger van het vierde kwartaal, mevrouw Anneke Goede, zet zich onder andere in voor het kerkbestuur van De Beemster Keyser.

De uitreiking van de vrijwilligersprijs heeft plaatsgevonden tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst in het gemeentehuis van Beemster.