Vernieuwde website gemeentelijk vastgoed

Gemeente Purmerend lanceert een nieuwe website waarop het aanbod van gemeentelijk vastgoed in de regio gepresenteerd wordt. Op gemeentelijkvastgoed.nl staan panden en gronden die te koop, te huur of in ontwikkeling zijn gebundeld.

De nieuwe website geeft op een gebruiksvriendelijkere en omvangrijkere manier inzicht in het aanbod van het gemeentelijk vastgoed. Hiermee blijven geïnteresseerden gemakkelijker op de hoogte. De website is bedoeld voor inwoners, ondernemers en medewerkers van aangesloten gemeenten.

Aanbod in regio

Gemeentelijkvastgoed.nl is een initiatief van de gemeente Purmerend. De gemeente zet hiermee een belangrijke stap in haar wens om op een laagdrempelige manier overzicht te creëren in het aanbod van vastgoed in de regio. De website richt zich dus niet alleen op vastgoed binnen de Purmerendse gemeentegrenzen. Op dit moment zijn de gemeente Purmerend en Beemster aangesloten bij de website. Het streven is echter om zoveel mogelijk andere gemeenten in de regio te laten aansluiten, zodat het aanbod steeds completer is.

Recente objecten

Bezoekers kunnen op de website zoeken op adres, plaats of status (huur, koop of ontwikkeling). Of direct het overzicht bekijken van objecten die recent op de website zijn geplaatst. Per object staat er een beschrijving en foto’s en is het mogelijk om gelijk contact op te nemen met de betreffende medewerker voor meer informatie.

Meer informatie

Geïnteresseerd? Bekijk het aanbod op www.gemeentelijkvastgoed.nl. Voor meer informatie of het aansluiten als gemeente bij het initiatief kunt u contact opnemen met Brian Scott via b.scott@purmerend.nl