HET GEMEENTEBESTUUR VAN BEEMSTER BEDANKT IEDEREEN DIE EEN STEENTJE BIJDRAAGT IN DEZE MOEILIJKE TIJD!

Lees meer over het coronavirus in Purmerend en Beemster

Informatie voor ondernemers

U kunt op dit moment niet langskomen en geen afspraken maken. Wij willen vanwege het coronavirus het bezoek aan het stadhuis zoveel mogelijk beperken.

Bekijk hier hoe u wel in contact kunt komen en zaken kunt regelen met de gemeente

Veilig thuis meldpunt - Geweld stopt niet vanzelf

Start per 1 januari 2015:  0800-2000 is het landelijke nummer om in contact te komen met het Veilig Thuis meldpunt bij u in de buurt. Veilig Thuis is er voor iedereen, jong en oud, die te maken heeft met huiselijk geweld of kindermishandeling. Veilig Thuis geeft advies en biedt ondersteuning, ook aan professionals.

Veilig Thuis: Advies- en Meldpunt Huiselijk Geweld en Kindermishandeling biedt de helpende hand, doorbreekt onveilige situaties en zet mensen in beweging. Veilig Thuis biedt perspectief op een betere situatie waardoor mensen weer toekomst hebben. Mét of zonder elkaar.

Wilt u advies en hulp voor de ander en/of voor uzelf? U kunt uw vragen stellen of uw hart luchten. U krijgt een hulpverlener aan de lijn, die naar uw verhaal luistert. Deze hulpverlener zet alles voor u op een rij, beantwoordt uw vragen en geeft u advies. Ook kijkt de hulpverlener samen met u welke professionele hulp er nodig is. Als u wilt, kunt u anoniem blijven. Bel 0800-2000 (gratis en 24/7 bereikbaar). Veilig Thuis is regionaal ondergebracht. Voor de negen gemeenten van de regio Zaanstreek Waterland is dat bij de GGD Zaanstreek-Waterland in Zaanstad.

Het nieuwe meldpunt is de opvolger van het Advies- & Meldpunt Kindermishandeling en het Steunpunt Huiselijk Geweld.