Ruim 600 mensen kiezen voor zonnepanelen via groepsaankoop

De veiling van SamenZonneEnergie levert een flinke korting op voor de deelnemers aan de groepsaankoop zonnepanelen. Zij ontvingen inmiddels allemaal een persoonlijk aanbod voor een compleet zonnepanelensysteem. Ruim 600 inwoners van de provincie Noord-Holland, waarvan maar liefst 34 inwoners uit de gemeente Beemster, besloten gebruik te maken van deze aanbieding.

Zonnepanelenleverancier Sungevity kwam tijdens de veiling als winnaars uit de bus. De uiteindelijke prijs van een zonnepanelensysteem is door de succesvolle veiling gemiddeld 18% lager dan de actuele marktprijs. Sungevity biedt alle deelnemers een kwalitatief hoogwaardig systeem op maat aan.

422 panelen in Beemster

Op zaterdag 18 juni is het eerste zonnepanelensysteem van de groepsaankoop geïnstalleerd in de gemeente Zaanstad en de eerste kilowatturen zijn inmiddels opgewekt. Voor installatie wordt het dak geschouwd met satellietbeelden. Hiermee wordt nauwkeurig berekend hoeveel zonnepanelen op een dak passen en hoeveel rendement er behaald kan worden. In Beemster worden op deze wijze de komende periode in totaal 422 panelen geïnstalleerd.

Meedoen kan nog

Geïnteresseerden kunnen zich nog altijd aanmelden bij de groepsaankoop en ook profiteren van het aanbod. Nieuwe deelnemers ontvangen direct een aanbod van Sungevity. Gratis en vrijblijvend inschrijven kan via www.SamenZonneEnergie.nl. Deelnemers hebben tot uiterlijk 28 juni de tijd om te beslissen of zij het aanbod accepteren.