Besloten is de dienstverlening in het stadhuis Beemster nog niet voort te zetten. U kunt digitaal een afspraak maken voor de aanvraag van een rijbewijs, identiteitskaart en paspoort, voor overige afspraken belt u met 0299 - 452 452.

Over het coronavirus in Beemster en Purmerend

Informatie voor ondernemers

Mantelzorgcompliment aanvragen

Gemeente Beemster waardeert het als iemand hulp biedt aan een inwoner van Beemster. Zorgt/ondersteunt u een inwoner Beemster voor minimaal 8 uur per week en langer dan 3 maanden? Dan komt u wellicht in aanmerking voor het mantelzorgcompliment.

Net als voorgaande jaren verzorgt RSWP (WonenPlus) ook dit jaar weer, namens de gemeente, de mantelzorgwaardering. U kunt tot 1 november het compliment aanvragen door het online formulier op de website WonenPlus RSWP.eu in te vullen.

Over de invulling van de Dag van de Mantelzorger op 8 november volgt nog nadere informatie. Vragen over ondersteuning als mantelzorger of heeft u misschien hulp nodig bij het invullen van het online-formulier? Neem contact op met het servicepunt RSWP Beemster 0299 820 397, bereikbaar van maandag t/m woensdag tussen 9 en 12 uur.
RSWP Kometenstraat 6b, 1443 BA Purmerend