HET GEMEENTEBESTUUR VAN BEEMSTER BEDANKT IEDEREEN DIE EEN STEENTJE BIJDRAAGT IN DEZE MOEILIJKE TIJD!

Lees meer over het coronavirus in Purmerend en Beemster

Informatie voor ondernemers

U kunt op dit moment niet langskomen en geen afspraken maken. Wij willen vanwege het coronavirus het bezoek aan het stadhuis zoveel mogelijk beperken.

Bekijk hier hoe u wel in contact kunt komen en zaken kunt regelen met de gemeente

Droogmakerij de Beemster 20 jaar werelderfgoed

Voorafgaand aan de opening van het Beemster Light Festival vond zondag 1 december in de Keyserkerk te Middenbeemster een bijeenkomst plaats in het kader van Droogmakerij de Beemster 20 jaar werelderfgoed. Burgemeester Joyce van Beek opende de avond en ging o.a in gesprek met vijf 20-jarige Beemsterlingen, zij werden verrast met een helikoptervlucht over de Beemster. Leoni Jansen, het Beemster kinderkoor en NHSK verzorgde muzikale intermezzo’s.

Burgemeester Don Bijl sprak over de band tussen Beemster en Purmerend, de aanstaande fusie, een vooruitblik naar de toekomst. De heer de Wit sprak namens de Rijksdienst voor het cultureel erfgoed en mevrouw Hartog namens Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier.

Na afloop van de bijeenkomst opende burgemeester Van Beek het Beemster Light Festival op het plein in Middenbeemster en volgde een waanzinnige lichtshow.