Daphne van Huizen

Ja! Het is een eer om te mogen bijdragen aan een bijzondere dag, de huwelijksdag.

Ja! In overleg met het bruidspaar maak ik er een bijzondere, persoonlijke, op maat gesneden huwelijksvoltrekking van.

Ja! Een serieuze toespraak én humor gaat samen.

Ja! Dat ene woord uit de mond van het bruidspaar maakt de dag goed! Het woord 'ja' is tenslotte het woord waar het op de huwelijksdag om draait.

Ik ben Daphne van Huizen en ik heb in 1992 'ja' gezegd tegen mijn man Herman toen wij trouwden. Samen hebben we twee kinderen en we wonen in Middenbeemster. Voor de gemeente Beemster werk ik met heel veel plezier als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke stand (Babs). Het sluiten van huwelijken is voor mij de perfecte gelegenheid om anderen 'in het zonnetje' te kunnen zetten. Natuurlijk is het bruidspaar er niet alleen voor het zeggen van dat ene woord, maar op je huwelijksdag verwacht je persoonlijkheid, warmte, humor, zorgvuldigheid en een gevoel van herkenning.

Ik besteed dan ook veel tijd aan het kennismakingsgesprek en de voorbereiding van de speech. Tijdens de gesprekken met de bruidsparen valt me altijd weer de openheid en eerlijkheid op. Dat is een goede basis voor het ontstaan van mijn verhaal. Ik hoop dat jullie trouwdag een onvergetelijke dag wordt en ….. ik ben pas tevreden als jullie tevreden zijn!