Om het bezoek aan het stadhuis zoveel mogelijk te beperken werken we alleen op afspraak.
U kunt digitaal een afspraak maken voor de aanvraag van een rijbewijs, identiteitskaart en paspoort, voor overige afspraken belt u met 0299 - 452 452.

Over het coronavirus in Beemster en Purmerend

Informatie voor ondernemers

Burgerinitiatief breedband Beemster

Bericht namens Stichting Breedband Beemster: Campagne start binnenkort

Behoudens onze communicatie via sociale media is het een tijdje stil geweest. Op de achtergrond is er toch weer veel werk verzet en hebben we ons voorbereid om het glasvezelproject te gaan starten. De ervaring die is opgedaan via andere initiatieven, gebruiken wij om de kans, om glasvezel te gaan aanleggen in Beemster, zo groot mogelijk te maken. Ons belangrijkste besluit daarin is dat wij vanuit Breedband Beemster niet alleen starten met het informeren van iedereen, ook zijn wij de 1e periode verantwoordelijk voor de levering van de diensten. Op die manier bent u verzekerd van een goed geregelde overstap naar glasvezel. 

In de gehele Beemster en in bladen worden we binnenkort zichtbaar. Tijdens deze bewustwordingsfase informeren we iedereen over het belang van glasvezel voor de toekomstige Beemster en roepen we iedereen op zich in te schrijven voor onze nieuwsbrief. U heeft dat al gedaan, waarvoor onze dank. 

Na de vakantieperiode gaat de inschrijvingsperiode van start. Dat is ook het moment dat we abonnementen en bijbehorende prijzen presenteren en iedereen het gewenste contract kan afsluiten.

Doe mee als vrijwilliger

Er wordt veel tijd en (subsidie)geld geïnvesteerd in dit initiatief. We krijgen dit echter alleen van de grond als tenminste 50% van de Beemster straks een contract afsluit, zodat we glasvezel kunnen laten aanleggen.
Om dit te realiseren hebben we komende periode veel vrijwilligers nodig. Met veel vrijwilligers kunnen we veel werk verzetten en valt de belasting per persoon mee. Het gaat om praktische werkzaamheden, zoals het plaatsen van reclameborden, maar ook het persoonlijk enthousiasmeren en informeren van buurtgenoten, familie, vrienden en kennissen in de Beemster om mee te doen met dit mooie burgerinitiatief. Stuurt u deze nieuwsbrief alvast aan hen door?!

Samen staan we sterk en hebben straks een mooi glasvezel netwerk

Als u ons tevens wilt ondersteunen als vrijwilliger, laat ons dat weten met vermelding van uw achtergrond/interesse. Dank alvast voor uw reactie naar info@breedbandbeemster.net

Beemster groet,
Stichting Breedband Beemster