Besloten is de dienstverlening in het stadhuis Beemster nog niet voort te zetten. U kunt digitaal een afspraak maken voor de aanvraag van een rijbewijs, identiteitskaart en paspoort, voor overige afspraken belt u met 0299 - 452 452.

Over het coronavirus in Beemster en Purmerend

Informatie voor ondernemers

Bezoekerscentrum Beemster

Begin je bezoek in Bezoekerscentrum Beemster. Daar is alle informatie over UNESCO werelderfgoed De Beemster en  de geschiedenis van De Beemster voor handen.

Hier zijn het  Agrarisch Museum Westerhem, de Experience ‘Beleef de Beemster’, VVV Beemster, de Beemster Erfgoedkamer en het Voorhuis met een prachtige stijlkamer. In de klassiek ingerichte boerentuin bevindt zich een boomgaard met diverse oude rassen hoogstamfruit en een brongasinstallatie zoals die vroeger op veel plekken in de Beemster aanwezig was. Tegenover het Bezoekerscentrum ligt museum Betje Wolff.

De VVV verkoopt onder andere: fiets- en wandelroutes, ansichtkaarten, bekers, boeken, vlaggen en wimpels, Beemster streekproducten, o.a. handgemaakte zeepjes, hand- en theedoeken met exclusief design, VVV-cadeaubonnen, Werelderfgoed-postzegels.

Meer informatie: download hier een route of neem een kijkje in onze winkel.

Openingstijden

  • Van april tot oktober: dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 16.00 uur.
  • Van oktober tot april: vrijdag t/m zondag van 13.00 tot 16.00 uur.

Contact

Telefoonnummer: (0299) 62 18 26

E-mail: info@bezoekerscentrumbeemster.nl

Bezoekadres: Middenweg 185, 1462 HJ  Middenbeemster

Website:
www.vvvbeemster.nl
www.bezoekerscentrumbeemster.nl

Kijk ook op www.zwemwater.nl voor alle informatie over het zwemwater in de provincie Noord-Holland.