HET GEMEENTEBESTUUR VAN BEEMSTER BEDANKT IEDEREEN DIE EEN STEENTJE BIJDRAAGT IN DEZE MOEILIJKE TIJD!

Lees meer over het coronavirus in Purmerend en Beemster

Informatie voor ondernemers

U kunt op dit moment niet langskomen en geen afspraken maken. Wij willen vanwege het coronavirus het bezoek aan het stadhuis zoveel mogelijk beperken.

Bekijk hier hoe u wel in contact kunt komen en zaken kunt regelen met de gemeente

Bezoek aan de boring NAM

Uitnodiging van Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM)

NAM nodigt omwonenden en geïnteresseerden uit op donderdag 18 juni 2015 een bezoek te brengen aan boring op de NAM-locatie in Noordbeemster.

De boring op de NAM-locatie Middelie-300 gelegen aan de Havermeerwerg in Noordbeemster is in volle gang. Inmiddels is een diepte bereikt van 1226 meter. Het Middelie-gasveld ligt op een diepte van 2260 meter.

Graag geeft NAM omwonenden en geïnteresseerden de mogelijkheid de boring van dichtbij te bekijken en in gesprek te gaan met experts. Daarom nodigt NAM u van harte uit voor een rondleiding op de boorlocatie op donderdag 18 juni. Tijdens het bezoek geven we informatie over de uitvoering van de boring en gaan we ook in op de vragen en zorgen die leven bij omwonenden. Omdat er een beperkt aantal mensen tegelijkertijd op de boorlocatie mogen, wordt u verzocht u zich uiterlijk 12 juni aan te melden en het tijdslot te kiezen wanneer u wilt komen. De eerste rondleiding is van 18.00 – 19.00 uur en de tweede van 19.15 – 20.15 uur. Uit veiligheidsoverwegingen is het voor kinderen jonger dan 12 jaar niet mogelijk de boorlocatie te bezoeken.

Vooraf aanmelden voor de rondleiding is verplicht. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: astrid.benschop@shell.com met daarin uw naam, telefoonnummer, het aantal personen en uw voorkeur voor het tijdstip. Een paar dagen voor aanvang de rondleiding ontvangt u een definitieve bevestiging.

Aangezien het niet altijd mogelijk is de boorlocatie te betreden en de voortgang van de boring voorop staat, kan het zijn dat er wijzigingen voordoen met betrekking tot de datum of tijd. Indien u aangemeld bent wordt u hier over geïnformeerd per e-mail.

Wilt u meer weten over de boring? Bezoek de website van de NAM of blijf op de hoogte via de Facebook-pagina NAM in Noordbeemster.