HET GEMEENTEBESTUUR VAN BEEMSTER BEDANKT IEDEREEN DIE EEN STEENTJE BIJDRAAGT IN DEZE MOEILIJKE TIJD!

Lees meer over het coronavirus in Purmerend en Beemster

Informatie voor ondernemers

U kunt op dit moment niet langskomen en geen afspraken maken. Wij willen vanwege het coronavirus het bezoek aan het stadhuis zoveel mogelijk beperken.

Bekijk hier hoe u wel in contact kunt komen en zaken kunt regelen met de gemeente

Bewonersavond Zuidoostbeemster over verdere planontwikkeling

De gemeente organiseert maandag 8 juni 2015 voor inwoners van Zuidoostbeemster een bewonersavond over verdere planontwikkeling in De Nieuwe Tuinderij-West.

De gemeente heeft het voornemen om tegemoet te komen aan een door velen geuite behoefte aan voorzieningen in het dorp. Hierbij wordt gekeken naar de inpassing van een supermarkt met diverse voorzieningen. De gemeente vindt het belangrijk om aan het begin van het proces de mening van inwoners van Zuidoostbeemster te horen en die dan te betrekken bij de ontwikkeling.

Tijdens de bewonersavond wordt plenair een toelichting gegeven op de eerste ideeën. Na dit plenaire gedeelte is er de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan aan de hand van diverse thema’s. Bij elk thema is iemand aanwezig om vragen te beantwoorden. Verder zou de gemeente graag meningen en suggesties willen ontvangen. Hiervoor zijn formulieren aanwezig waarop dat kan worden aangegeven. Alle input wordt betrokken bij verdere uitwerking van de plannen.

De bewonersavond wordt gehouden in:

  • Multifunctioneel Centrum De Boomgaard, Middenpad 1 in Zuidoostbeemster.

Rekening houdend met de Avondvierdaagse is de inloop vanaf 20.15 uur en aanvang om 20.30 uur.

In verband met de organisatie verzoeken wij inwoners zich aan te melden. Dit kan via wonen@beemster.net of (0299) 68 21 92.