Aangepaste dienstverlening op maandag 8 februari

UPDATE: wijzigingen ophalen afval

  • ophalen restafvalbakken gaat zoveel mogelijk door
  • geen grofvuil deze week
  • milieustraat Purmerend gesloten
  • stadhuis alleen open voor dringende zaken

We proberen de restafvalbakken op dinsdag 9 februari te legen. Bij hele smalle wegen waar sneeuwduinen liggen, zal dit lastig worden. De rest van de week halen we geen grofvuil op. De ondergrondse en bovengrondse containers legen we wel. Naast het ophalen van afval blijven onze medewerkers ook druk met de strooidienst. Helpt u ons en uw buren die minder goed ter been zijn een handje mee met het sneeuwvrij maken van uw stoep?
--------------------------------------------
Onze dienstverlening is aangepast op maandag in verband met de weersomstandigheden. Voor iedereen geldt: Ga vandaag niet de weg op als dit niet noodzakelijk is. Onze medewerkers van de afvalinzameling en milieustraat zijn dag en nacht aan het werk voor de gladheidsbestrijding. Hier gaan zij de komende dag mee door.

----

Onze dienstverlening is aangepast op maandag 8 februari in verband met de weersomstandigheden:

  • geen afvalinzameling
  • milieustraat gesloten
  • stadhuis alleen open voor dringende zaken

Voor iedereen geldt: ga maandagochtend niet de weg op als dit niet noodzakelijk is

Afvalinzameling en Milieustraat

Onze medewerkers van de afvalinzameling en milieustraat zijn dag en nacht aan het werk voor de gladheidsbestrijding. Hier gaan zij de komende nacht en ochtend mee door. Door deze omstandigheden is het niet mogelijk om maandag de kliko’s op te halen en de milieustraat te openen. Zodra dit weer mogelijk is zullen we dit laten weten.

Burgerzaken

Ook onze collega’s van Burgerzaken werken zoveel mogelijk vanuit huis. Dit betekent dat Burgerzaken alleen open is voor dringende zaken zoals spoedaanvragen reisdocumenten, aangifte van geboorte of overlijden. Afspraken om documenten op te halen worden verplaatst. Heeft u vragen dan kunt u ons maandag bereiken via:

Telefoon: 0299 - 452 452
E-mail: info@purmerend.nl
WhatsApp: 06 - 222 46 060

Het KNMI heeft weercode oranje afgegeven vanaf middernacht tot maandagmiddag 12.00 uur. De weercode wordt afgegeven vanwege de gladheid. De rijomstandigheden blijven met name in het midden en noorden van het land onverminderd gevaarlijk.