Elektrisch Vervoer en Duurzaam Wonen Markt

Wilt u alles weten over de voordelen van elektrisch vervoer of het verduurzamen van uw woning? Kom dan op 3 juli naar de Schapen- en Koemarkt! De gemeentes Beemster en Purmerend organiseren samen met Opgewekt in Purmerend een gezellige markt met veel informatie en handige tips.

Testrit

Altijd al eens in een Tesla willen zitten? Of in een elektrische BMW, Renault, Mercedes, Volkswagen en Nissan? Heeft u serieuze interesse, dan kunt u zelfs een proefritje maken.
Liever op de fiets of met de brommer? De nieuwste technieken en modellen zijn aanwezig.

Duurzaam wonen

De halve Koemarkt is ingericht op duurzaam wonen. Er staan werkende zonnepanelen, pelletkachels, zonneboilers, infraroodlampen en nog veel meer om uw energielabel te verbeteren, uw wooncomfort te verhogen en uw maandelijkse energierekening omlaag te brengen. Informatie over isolatie en verwarming van uw woning, het duurzaam ontwerpen en uitvoeren van verbouwingen en geheel nieuwe woningen, het is er allemaal.

Kinderen mee

De kinderen kunnen los op een springkussen of zelf rijden op een echte elektrische motor speciaal voor kinderen. Gratis!

Stuntshow

En als klap op de vuurpijl is er een spectaculaire stuntshow voor jong en oud. Geen geluid, wel veel snelheid en gave stunts.

Deelnemen?

Wilt u als ondernemer deelnemen of als particulier uw elektrisch vervoer in de etalage zetten? Neem dan contact op met Martin Havik van Opgewekt in Purmerend.

De markt vindt plaats op 3 juli, van 11.00 tot 17.00 uur. Kijk ook eens op www.opgewektinpurmerend.nl