Inspiratieavond voor ondernemers over Participatiewet

Dinsdag 11 oktober staat voor ondernemers in De Purmaryn de Participatiewet en de quotumregeling centraal. Tijdens een inspirerende avond krijgen ondernemers uitgelegd wat de Participatiewet en de quotumregeling inhoudt en wat het voor hen kan betekenen.
 
Werkgeverservicepunt regio Waterland (WSP) organiseert deze inspiratieavond en gaat in op vragen als: Wat wordt er nu van een ondernemer verwacht, wat houdt deze wet nu precies in en waar kunnen bedrijven terecht met vragen? Hoe kunnen overheid en bedrijfsleven de handen ineen slaan om mensen met een arbeidsbeperking aan het werk te helpen? Tijdens de avond komen verschillende ondernemers aan het woord en worden voorbeelden uit de praktijk gegeven. Kortom: een interactieve avond met een leuk programma waarin de ondernemer centraal staat.

Het programma wordt om 17.30 uur geopend door een bekende Nederlander. Ondernemers kunnen zich aanmelden of via mail ondernemersavond@purmerend.nl (onder vermelding van naam, bedrijfsnaam en het aantal personen waarmee u komt). U kunt via de e-mail ook alvast uw eventuele vragen stellen. Meer informatie staat op www.purmerend.nl.

Samenwerking

Het WSP Regio Waterland is een samenwerkingsverband tussen de gemeenten in de regio Waterland, Baanstede en het UWV. Deze avond komt tot stand met medewerking van de ondernemersverenigingen in Purmerend en Beemster.

Klik op het plaatje om in te zoomen.