Enny Smit – de Wolf

Iets over mijzelf. Ik ben geboren in Purmerend en woon daar nog steeds. In 1985 ben ik getrouwd en wij hebben twee volwassen zonen. Mijn ouderlijk huis stond in de Peperstraat, op 50 meter van het Stadhuis.

'Het zorgen voor’ en ‘persoonlijke aandacht’ loopt als een rode draad door mijn leven. Vijftien jaar heb ik gewerkt in de gehandicaptenzorg. Ik werk nu weer bij de Zorgcirkel, wat heel fijn is om te mogen doen. Vrijwilligerswerk hoort ook bij mij, dat geeft een extra dimensie in mijn leven.

Sinds 2007 ben ik Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) voor de Gemeente Purmerend en hoe fijn, sinds 2016 ook BABS voor de Gemeente Beemster, welke stijlvolle en sfeervolle locaties heeft om te trouwen of een geregistreerd partnerschap aan te gaan.

Ik zou het een grote eer vinden jullie trouwambtenaar te mogen zijn. Voor het huwelijk kom ik langs voor een persoonlijk gesprek en ik ‘lift’ eigenlijk mee in de gelukkige periode, wat bijzonder is om mee te mogen maken, van het bruidspaar/partners, in welke vorm ook. Liefde, respect en vertrouwen en duidelijk kiezen voor elkaar is zo mooi om te zien. Dat is niet aan leeftijd gebonden, maar gaat over alle leeftijdsgrenzen heen. Van jong tot oud.

Tijdens zo’n gesprek hoor ik leuke en nuttige informatie, waarbij ook de kleine, waardevolle anekdotes aandacht krijgen in de huwelijksspeech. Gevoelige momenten geef ik, als men dat wenst, een respectvolle en liefdevolle plek tijdens de ceremonie. Graag bespreek ik de mogelijkheden en wensen met jullie. In feite ‘samen verder’ met zorg voor elkaar.  Deze dag is sfeervol, stijlvol, ontspannen en onvergetelijk in te vullen, waarbij kinderen ook een belangrijk onderdeel zijn, zeg het maar!

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten.

Vriendelijke groet,
Enny