Denkt u met ons mee over wonen in Zuidoostbeemster?

We wonen heerlijk in Beemster. We waarderen dat met een 8,4. Dat is een stuk hoger dan gemiddeld in de regio om ons heen. Toch is het tijd om weer eens stil te staan bij het wonen in onze gemeente. De laatste woonvisie is immers alweer van 2008 en de wereld verandert heel snel. Gemeente Beemster maakt daarom een nieuwe woonvisie om daar de komende jaren goed op te kunnen inspelen. Ook Zuidoostbeemtser komt daarin aan de orde.

Dat kan natuurlijk niet zonder uw hulp! U woont hier en bent dus expert.

Wij nodigen u daarom van harte uit op maandagavond 10 juli a.s. aan de Zuiderhof 16, 1461 AJ Zuidoostbeemster. Van 20.00 tot 22.00 uur kunt u uw mening en ideeën met de wethouder delen over Wonen In Zuidoostbeemster. Hij hoort graag wat er bij u leeft als het gaat om wonen. Niet alleen nu, maar ook als u kijkt naar de komende vijf á tien jaar. Wat gaat er goed? Wat niet? Wat ziet u graag veranderen? 

Tijdens de avond komen een aantal belangrijke thema’s voorbij, zoals leefbaarheid, betaalbaarheid en toegankelijkheid van het wonen, wonen en ouder worden, de invulling van de nieuwbouwlocaties en wellicht nog enkele andere; dat is natuurlijk ook aan u. Die thema’s worden vooraf eerst kort aan u gepresenteerd. Daarna krijgt u ruim de kans uw gedachtes te delen.

Wij zien u graag op 10 juli a.s. De zaal is open vanaf 19.45 uur.

Met vriendelijke groeten,
Het Bestuur van Dorpsraad Zuidoostbeemster